Tientjesverloting

RODEN

De jaarlijkse verloting (Tientjesloterij) ten behoeve van de Kinderboerderij mag in de Rodermarktfeestweek niet ontbreken. De loten kosten 5 euro per stuk en zijn er net als voorgaande verlotingen weer mooie prijzen.

Als hoofdprijs valt er een Gazelle Orange dames- en herenfiets te winnen, de tweede prijs is een Samsung 48 inch LED TV, de derde prijs is een Campinggaz gasbarbecue en de vierde prijs is een Samsung tablet. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Kinderboerderij, die ook onder de Vereniging voor Volksvermaken valt. Tijdens al deze festiviteiten is de Jaarbeurs natuurlijk open en is er dagelijks in alle horecagelegenheden muziek. Waarbij er tijdens deze Rodermarkt het weer mogelijk is geworden om bij zowel de horeca, als bij de jaarbeurs weer met de Rodermark te betalen. Volksvermaken en Jaarbeursbestuur zijn er klaar voor...

Auteur

ggeersing