Keeperschool voor jeugdkeepers

NIEUW-RODEN

Met een aantal zeer succesvolle keeperspromotiedagen, in het verleden gehouden bij VV Nieuw-Roden en recentelijk een geslaagde keepers 3-daagse, die ondanks de enorm hoge temperaturen als superleuk en leerzaam werd ervaren door alle deelnemers van 6 t/m 18 jaar.

Dit alles was voor veel ouders de reden om bij de organisatie de vraag te stellen “Is het niet mogelijk een Keeper School op te starten in Nieuw-Roden?". Het bestuur van de voetbalvereniging (keeperminded) gaf groen licht voor de start van een Keepersschool voor jeugdkeepers uit de gehele regio van 6 t/m 18 jaar, zowel jongens als meisjes. Dit alles heeft de Drentse Keepers School doen besluiten op woensdag 28 September 2016 van start te gaan met een dependance van de Drentse Keeper School op sportpark aan de Zevenhuisterweg te Nieuw-Roden. De cursussen duren 3 maanden. Dit betekent dertien trainingen van anderhalf uur trainingstijden van 16.15 tot 17.45 uur altijd op woensdag middag. Op een leuke en speelse manier worden de deelnemers de fijne kneepjes van het o, zo mooie keepersvak bijgebracht. Voor meer informatie en/of aanmelden 06-13362981 b.g.g. 0316-221859 of www.drentsekeeperschool.nl

Auteur

ggeersing