Vrijdag opening mfa De Schans in Een

EEN

De nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) ‘De Schans’ in Een wordt vrijdag 16 september officieel geopend. De openingshandeling vindt plaats om 16.09 uur aan de Norgerweg.

Met ingang van het schoolseizoen 2016-2017 wordt al gebruik gemaakt van het nieuwe gebouw door de samenwerkingsschool De Schans. Deze gezamenlijke school is uniek en tot stand gekomen door de samenwerking in de afgelopen jaren tussen schoolbesturen, leerkrachten en ouders van ODBS De Lindehof en CBS De Regenboog. De school is gehuisvest in een nieuw gebouw, waarvan de gerenoveerde gymzaal en dorpshuis en een nieuwe kinderopvang en jeugdsoos ook deel uitmaken.

Partners

MFA De Schans is het resultaat van de samenwerking tussen het Openbaar Primair Onderwijs in Noordenveld, Christelijke Onderwijsgroep Drenthe, Stichting Dorpshuis De Boswal, Vereniging Plaatselijk belang Een en Een-West en de gebruikers van het dorpshuis.

Auteur

ggeersing