Roel van Zonneveld in oldtimerrit met B-Ford uit 1932

RODERWOLDE

Het heeft wat moeite en zweet gekost, maar uiteindelijk kreeg Roel van Zonneveld, niet te verwarren met de voormalig voorzitter van het Openluchtspel, uit Nieuw Roden het voor elkaar om met z’n troetelkind, een heuse B-Ford uit het jaar 1932, zondag 11 september van start te gaan.

Van Zonneveld reed mee in de vierde oldtimerrit te Roderwolde, georganiseerd en met veel plezier uitgezet, door Dick Bathoorn en Ronald ter Steenge. Met aan z’n zij Harmanna Geersing voerde de rit over schitterende, nog bijna onontdekte plekjes in de prachtige omgeving. ’s Morgens was er een tocht van zo’n 40 kilometer, tussendoor werd op bij terugkomst genoten van een prima maaltijd, om ’s middags nog maar weer eens uit het zicht te verdwijnen en op pad te gaan voor een zonovergoten rit van 50 kilometer. Roel en Harmanna, overigens gestoken in toepasselijke kledij, hebben genoten van deze uitstekend georganiseerde oldtimerrit in hun, opzienbarende, vooral als Roel door het dorp van Ot en Sien rijdt, glimmende B-Ford.

Auteur

ggeersing