Diner in de kas van de Tuinen van Weldadigheid

VEENHUIZEN

Er is een Diner in de kas van de Tuinen van Weldadigheid met kookkunstenares Elles Kiers vrijdag 23 en zaterdag 24 september.

Het wordt inmiddels een traditie, het diner in de kas met Elles Kiers. In een fantastische groene oase wordt ter plekke gekookt. En hoe! Elles Kiers tovert de op zich al bijzondere en biologische producten van de tuinen om in nog bijzonderder gerechten. Ze houdt van onverwachte combinaties en experimenteren. Zoveel mogelijk ingrediënten komen van de Tuinen. Elles gaat in ieder geval iets doen met eetbare bloemen, de bijzondere gemengde krieltjes waar maar liefst 100 soorten in kunnen zitten, de dito uitgebreide collectie bonen met allerlei kleuren en vormen en thee uit de tuin. Daarnaast kunnen gasten van vele andere culinaire verrassingen proeven. Het diner begint bij licht maar langzaam wordt het donker en verandert de sfeer naar sprookjesachtig. Voor 55 euro is er een volledig avondje uit inclusief drankjes en koffie/thee na. Het diner begint om 19.00 uur. Voor de tuinliefhebber is het leuk om wat eerder te komen zodat iedereen nog tijd heeft om rond te struinen over onze 2 ha grote bezoekerstuin om met eigen ogen te aanschouwen hoe het gepresenteerde eten groeit. Deelnemers zijn vanaf 17.30 uur welkom op de tuinen. Opgeven (noodzakelijk) kan via info@detuinenvanweldadigheid.nl Voor meer informatie over de kunsten van kok Elles Kiers zie www.elleskiers.wordpress.com Wie de tuinen nog wil zien dit jaar, kan er op zaterdag en zondag in de maand september van 11.00 tot 17.00 uur nog terecht. Daarna gaat de poort weer dicht.

Auteur

ggeersing