Kandidaten op weg naar Miss Noord Nederland 2016

RODEN

Nog ruim twee weken en het is zover. De casting van de Miss Noord Nederland 2016 bij het Wapen van Drenthe was zondag een groot succes. Oogstrelende dames uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland hebben zich gepresenteerd aan de vierkoppige jury.

Na een voorstelronde, waarin de dames onder meer konden vertellen wat ze in hun dagelijkse leven doen en wat hun sterke kanten op het podium zijn, was de jury geïnteresseerd naar de motivatie om mee te dingen naar de prijs om de mooiste van het Noorden te worden. Nadat bekend was welke dertien finalisten er vrijdag 23 september voor de grote prijs meedingen, werden de heupjes nog even losgeschud. Patricia Filgueira gaf een swingende workshop 'dansen à la Beyonce'. Zij doet ook de choreografie van de Miss Noord Nederland 2016. De foto’s – geschoten door niemand minder dan Alfred Oosterman in de mooie locatie van het Fitnesscentrum Roden – van de finalisten zijn te zien op de website en op Facebook. De finale van de Miss Noord Nederland 2016 verkiezing zal plaatsvinden op vrijdag 23 september in het Amypaviljoen op het Jaarbeursterrein. Op de foto de castingjury Miss Noord Nederland 2016, v.l.n.r. Patricia Filgueira (choreografe), Joris Brouwer (Joris Brouwer Fotografie), Manon Broersma (Miss Noord Nederland 2015) en Karin Hammink (Kapsalon Mia Vita).

Auteur

ggeersing