Bij NovaStrada kennismakingslessen PowerYoga & Hatha Flow

RODEN

Sinds vorig jaar april heeft NovaStrada haar deuren geopend en sindsdien is het aantal yogacursisten sterk gegroeid en zijn de groepen uitgebreid.

Yoga is nog steeds in opkomst en dat komt volgens Jelske van Zuijlen van NovaStrada mede door de positieve uitwerking die yoga heeft op het welbevinden. "Mensen voelen zich energieker en meer in balans als ze regelmatig yoga doen, zo blijkt ook uit onderzoek. Bij NovaStrada worden verschillende vormen van yoga gegeven door prettige en deskundige docenten. Bovendien zorgt de prachtige omgeving en ruimte waarin les word gegeven voor een gevoel van weldaad." Om iedereen de kans te geven dit zelf te ervaren, is vrijblijvend aanmelden voor een gratis les mogelijk. Kijk op www.novastrada.nl voor meer informatie of bel met Jelske van Zuijlen, 06-30041121.

Auteur

ggeersing