'Grensverleggend': biedingen nog mogelijk

RODEN

De expositie “Grensverleggend” in K 38 van Kunstmomenten Noordenveld is nu halverwege. Een redelijk aantal bezoekers heeft het warme weer getrotseerd en de expositie bezocht.

Achter in de gang staat nog steeds de bus waarin een bieding kan worden gedaan op een van de zes portretten die tegen het hoogste bod worden verkocht. "Wij zijn heel benieuwd wat we vinden in de bus als we zaterdag 10 september de bus gaan openen", aldus Jan van der Kolk van Kunstencentrum K38, waar het werk te zien is. Zondag 11 september om 16.00 uur zal de opbrengst van de actie worden aangeboden aan Vluchtelingenwerk. Zij gaan het geld gebruiken om materialen te kopen waarmee de creativiteit van vluchtelingen kinderen gestimuleerd kan worden. De expositie is nog te bezoeken t/m zondag 11 september. In de bovenruimte van K38 zijn de kindertekeningen van het Lubna Art project nog te zien. Zondag wordt deze expositie om 14.00 uur feestelijk afgesloten met de kinderen en medewerkers van enkele AZC’s, bezoek is welkom. In de buitenruimte van K38 zijn nog te zien tot in oktober de sculpturen (van cortenstaal) van Marc Deeleman uit Berg en Dal.

Auteur

ggeersing