Kletspraot aan het keukenblok in Norg

NORG

Alleenstaand, nieuwe inwoners of iedereen die zin heeft om nieuwe mensen te leren kennen, kan tijdens koken en dineren op een interactieve en ongedwongen wijze kennis maken met andere mensen uit de gemeente Noordenveld.

Het gaat om een nieuw initiatief, 'Kletspraot aan het keukenblok'. Tijdens de kookworkshop kunnen deelnemers nieuwe mensen ontmoeten, samen koken met seizoensgebonden producten, inspiratie opdoen en nieuwe kooktechnieken leren. In samenwerking met WiN houdt Te Plek Catering een kookworkshop waarbij centraal staat: koken, eten en ontmoeten. Door samen te koken ontstaat er voor de cursisten een ongedwongen sfeer om elkaar te ontmoeten. Samen koken en eten verbroedert. De cursisten zullen in de kookstudio van Te Plek Catering in Norg samen een 3-gangen diner bereiden. Onder begeleiding van kookexpert, Hilbrand Kamminga, zal in een klein gezelschap (maximaal 10 personen) gekookt worden waarbij gezelligheid voorop staat. Deze avond/middag staat echt in het teken van ontmoeting en kennismaking met andere inwoners van de gemeente Noordenveld. De mensen worden ontvangen met een welkomstdrankje, waarna de voorbereiding voor het 3-gangen diner zal starten.

Feestelijk

Het kookgedeelte zal ongeveer twee uur duren, daarna is de tijd rijp om al het lekkers samen aan een feestelijk gedekte tafel op te eten. De kookworkshop zal na het diner met een kopje koffie of thee worden afgesloten. De kosten voor de kookworkshop bedragen 38,50 euro, inclusief een welkomstdrankje en een kopje koffie of thee na het diner. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. De kookworkshops zijn dinsdag 4 oktober om 18.00 uur en woensdag 5 oktober om 15.30 uur. Er is plaats voor maximaal 10 personen per kookworkshop. Aanmelden kan tot en met woensdag 28 september. Voor meer informatie: Femma Bezu van WiN (femmabezu@welzijninnoordenveld.nl of 050-3176500) of Hilbrand Kamminga van Te Plek Catering (info@teplek.nl of 06-11109836).

Auteur

ggeersing