KV Noordenveld start veldcompetitie met nieuwe trainer

Roden

Na een geslaagde oefenperiode gaan de beide selecties van KV Noordenveld komend weekend weer van start met het eerste deel van de veldcompetitie 2016/2017. Beide formaties werden vorig seizoen in het veertigste jubileumjaar op fraaie wijze kampioen en komen nu uit in de tweede klasse KNKV.

De selecties worden dit seizoen getraind door Jan Willem Venekamp, die als speler een aantal jaren bij Noordenveld heeft gespeeld. Vanaf 1 augustus is hij teruggekeerd als hoofdcoach bij de korfbalclub uit Roden. Na zijn actieve carrière heeft Venekamp zich geworpen op het trainer-schap. Na ODA , Moedig Voorwaarts, Rodenburg, DFD en Sparta Zevenhuizen wordt de jeugdige en getalenteerde selectie van Noordenveld zijn volgende trainersklus. Het bestuur van KV Noordenveld wil met Jan Willem Venekamp verder bouwen aan een stabiele en sterke selectie. Het vlaggenschip van Noordenveld speelt komende zaterdag 3 september om 15.30 uur in Bolsward tegen Westergo. Noordenveld 2 speelt die middag om 17.00 uur in en tegen Oerterp.

Auteur

Redactie