Seizoenstart van HDC De Loop

Roden

Vanaf maandag 29 augustus start op het complex aan de Esweg weer het nieuwe seizoen voor HDC De Loop. Op maandag worden de puppycursus, de gehoorzaamheidscursussen en de sociale gehoorzame hond gegeven.

Op dinsdag 6 september begint de wedstrijdgroep behendigheid weer, dit is een groep begeleiders en honden die aan de wedstrijden van de Federatie Hondensport Nederland (FHN) meedoen. Een dag later begint de Hoopersgroep weer, een leuke sport voor honden en baasjes van alle leeftijden. Hoopers is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen in Hoopers zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als baasje. De beginners en recreanten behendigheidsgroepen beginnen weer op 8 september. Een sport waarbij het gaat om een goede samenwerking tussen hond en baas en waarbij samen een parcours met hindernissen wordt afgelegd. Bij voldoende aanmeldingen wordt er in september gestart met de nieuwe cursus Sport en Spel-1. Deze cursus is vooral leuk voor bazen die niet kunnen kiezen welke hondensport ze met hun hond willen gaan doen. Voor meer informatie kan gekeken worden op de website www.hdcdeloop.nl.

Auteur

Redactie