Vijf verdachten aangehouden voor inbraak in sportkantine Roden

RODEN

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Roden vijf verdachten aangehouden voor de inbraak in een sportkantine aan de Roderweg.

De politie werd gebeld door een getuige die vreemde geluiden had gehoord bij een sportkantine aan de Roderweg. Hierop zijn meerdere agenten direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Op het terrein troffen ze meerdere personen aan welke bij het zien van de agenten op de vlucht sloegen. Op het terrein werden goederen aangetroffen welke afkomstig waren uit deze kantine.

Aanhoudingen

Door de politie kon hierop direct een 18-jarige vrouw uit Leek worden aangehouden op het sportterrein. In de omgeving werd direct gezocht naar de andere personen. Hierop werden in totaal nog 4 mannen aangehouden. Het gaat hier om een 18-jarige man uit Assen, een 20-jarige man uit Veenhuizen, een 23-jarige man uit Arnhem en een 25-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats.Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zullen in de loop van de dag gehoord gaan worden. In een woning aan Den Dam in Roden bleek in dezelfde nacht een inbraak plaatsgevonden te hebben. De politie doet nu onderzoek naar beide inbraken. Voor tips of info: 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000.

Auteur

ggeersing