Roder horecaman in finale Barista-kampioenschap

RODEN

Na twee spannende voorrondes op 26 juni en 31 juli zijn de finalisten bekend voor de Noord-Nederlandse Barista kampioenschappen op de Horecabeurs Noord-Nederland, 3 oktober 2016 in de Martinkerk te Groningen.

De finalisten zijn:
  • Marlou Stel - Doppio Espresso - Groningen
  • Andre Pater - Drie Gezusters - Groningen
  • Gerard van Dijk - De Konditorei - Roden
  • Onno Radder - Coffee United - Groningen
  • Janne van Wieren - Doppio Espresso - Groningen
  • Suzanne Diepstra – Het Concerthuis - Groningen
  • Sem Penninkhof - 't Feithhuis - Groningen
  • Kim Bakker - Harbour Cafe – Groningen
Tijdens de vierde editie van de wedstrijd ‘Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen’ in 2016 maakt iedere deelnemer twee espresso’s en twee cappuccino’s. Hier heeft iedere deelnemer maximaal tien minuten de tijd voor. Kaarten voor de Horecabeurs Noord Nederland zijn vooraf te bestellen via www.hbnn.nl. Wie dit voor 30 september doet, heeft gratis entree tot de beurs. Kaarten zijn vooraf gratis te bestellen via de website, of aan de deur te koop voor 7,50 euro. Meer informatie: www.nnbk.nl

Auteur

ggeersing