Tractoren in Norg weer grote trekker

NORG

Norg stond zondag in het teken van de jaarlijkse trekkeroriënteringstocht. De organisatie had voor de 30e editie een mooie route uitgestippeld.

Er waren liefst 260 deelnemers, meer dan vorig jaar. De start was ook nu weer op de Brinkhofweide. Voor oldtimers was er een speciale startgroep. Na terugkeer wachtten de 'coureurs' enkele behendigheidsproeven en uiteraard konden de tractoren worden bewonderd. Het was bij de soms kleine, soms immense landbouwvoertuigen goed toeven. Met dank uiteraard aan het prachtige weer. De jeugd vermaakte zich prima op een luchtkussen en op het terras ging het gezellig toe. Zaterdag 9 juli vanaf 21.00 uur is er een speciale vrij toegankelijke feestavond met bekendmaking en uitreiking van de prijzen in café Zwaneveld. Met name alle (oud-)deelnemers, vrijwilligers en sponsoren van dit evenement worden speciaal uitgenodigd voor deze avond. Partyband Ideaal zorgt deze avond voor de muziek. (Foto's Germ Geersing.)

Auteur

ggeersing