Norg geniet van Circus Renz

NORG

Circus Renz uit Berlijn streek vorige week in het kader van de nieuwe Europatour 2016 neer op de Brinkhofweide in Norg.

Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland presenteerde een vernieuwd programma en heeft drie voorstellingen gegeven. De grote circustent biedt plaats aan 1000 toeschouwers, maar dat aantal werd in dat 'drukke' weekend niet gehaald. Er waren, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren, zowel in de show als op het buitenterrein. Zoals kamelen, en een gedurig heen en weer wiegende olifant. Ondanks dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland, is circus Renz er in geslaagd een bijzonder programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met spectaculaire luchtacrobatiek, jongleren, dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden, en natuurlijk een clown. Op bijgaande foto's van Germ Geersing een impressie.

Auteur

ggeersing