Genieten tijdens Old Style Weekend in Foxwolde

FOXWOLDE

Regen kon de pret niet drukken, afgelopen weekend tijdens het Old Style Weekend. Op en bij het erf van Bertus Jansma pronkten weer de meest uiteenlopende auto's (en motoren).

Het evenement, georganiseerd door Vicky Niemeijer na het vroegtijdig overlijden van haar echtgenoot Willem, trok weer liefhebbers uit binnen- en buitenland. Het aanbod was bijzonder, talloze oldtimers in originele staat maar ook de meest uiteenlopende 'customs'. Geraced werd er ook, en genoten van diverse live optredens. Zaterdag werd flink gedanst in de regen. Zondag had de zon tijd voor de hotrods en andere voertuigen, al dan niet gerestaureerd. Op het erf waren verder diverse kramen met bijpassende attributen, van koehoorns tot wishbones en t-shirts. Op bijgaande foto's van Germ Geersing een impressie...

Auteur

ggeersing