Ringsteken met paard en pony in Norg

NORG

Zoals ieder jaar houdt de Stichting Norgermarkt Concours het ringsteken voor aanspanningen.

In 2016 is besloten om ook andere deelnemers de mogelijkheid te geven mee te doen met het ringsteken. Tijdens deze editie kunnen namelijk ook de ruiters onder het zadel deelnemen aan het ringsteken. Ook hiervoor geldt dat deelname aan het ringsteken alleen is toegestaan voor combinaties die voor 2/3 deel (rijder, steker of paard/pony) in de voormalige gemeente Norg woonachtig zijn. Ook de leden van de rij- en menverenigingen PSV en Bergveen kunnen zich aanmelden. Het bestuur van Stichting Norgermarkt Concours verwacht dat ook de ruiters met hun paard of pony, net als de diverse aanspanningen, zullen zorgen voor een spannende en sfeervolle avond, compleet met originele en ludieke creaties. Ook dit jaar kan het publiek weer meedoen, door de mooiste aanspanningen aan te wijzen en maakt hiermee kans op een leuke prijs. Dit sportieve, folkloristische kijkspel begint om 19.00 uur.

Auteur

ggeersing