Auto-Expo Hardenberg is grootste showroom van Overijssel

Hardenberg

Auto-Expo Hardenberg is een nieuw evenement uit de koker van NDC mediagroep, georganiseerd in samenwerking met autodealers uit de regio. Van donderdag 24 tot en met maandag 28 maart wordt de Evenementenhal Hardenberg getransformeerd tot één grote autobeleving en staat daarmee in de agenda van autoaanbieders en autoliefhebbers.

Ruim na de jaarwisseling viert Auto-Expo Hardenberg de overgang van oud naar nieuw. Net als haar voorganger, de Grandioze Occasion Paasshow, geeft de Auto-Expo aandacht aan gebruikte modellen. Dit jaar zet Auto-Expo Hardenberg echter ook ruimschoots nieuwe modellen in de spotlights. Maar liefst 250 auto’s, variërend van een makkelijk en goedkoop stadsmodel tot grote, sportieve familiewagen, staan tijdens de Auto-Expo Hardenberg letterlijk en figuurlijk glimmend van trots op de bezoeker te wachten. De evenementenhal Hardenberg wordt tijdens de vierdaagse getransformeerd tot een ware autobeleving voor jong en oud, waar Auto-Expo een extra Paastintje aan toevoegt. Zo zijn er naast het grote aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s tal van activiteiten te beleven. Op zaterdag en maandag is er een kidspark waar de kleinste coureurs onder ons zich vermaken en wordt er op maandag geschminkt. Openingstijden Auto-Expo Hardenberg zijn:
  • Donderdag 24 maart 14.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 25 maart 14.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 26 maart 10.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 28 maart 10.00 tot 17.00 uur
De entree is vrij en er kan kosteloos geparkeerd worden. Kijk voor meer informatie op www.autoexpohardenberg.nl

Auteur

Marielle de Vries