Murphy’s Quiz Night in café Zwaneveld

NORG

Er is weer een Murphy’s Quiz Night in café Zwaneveld en wel vrijdag 18 maart. Het is de derde Murphy’s Quiz Night van het seizoen.

Nieuwe en bestaande teams zijn welkom. De weetjesavond start om 20.30 uur, teams graag vooraf opgeven. Tijdens de eerste twee quizavonden van 2016 hebben per avond ongeveer 35 teams en meer dan 150 deelnemers meegedaan. De quizavonden van januari en februari kenden beide keren een (bijna) verschillende top-3. In februari wist het team ‘Whiskytown’ beslag te leggen op de hoofdprijs. Dit team werd op de voet gevolgd door ‘Aan de bar’ en ‘A05’. Een maand eerder –in januari- won ‘Henk & Ingrid, werd ‘Het Verschil’ tweede en was de derde plaats voor ‘Whiskytown’. De diverse eindstanden per avond zijn onder de knop ‘nieuws’ te vinden op de website www.cafezwaneveld.nl. De resterende quizavonden voor de zomerstop staan gepland op vrijdag 18 maart en vrijdag 15 april. Hierna is het zomerstop, in september worden de quizavonden hervat. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan ook individueel. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Opgeven kan bij Café Zwaneveld (info@cafezwaneveld.nl) of Michaël Wiese (michaelwiese@hotmail.com / 06 423 11 934).

Auteur

ggeersing