Violenfestival bij De Paardestal

PEIZE

Het jaarlijkse violenfestival bij De Paardestal is dit jaar zondag 13 maart van 11.00 tot 16.00 uur.

Het evenement wordt georganiseerd door de Paardestal in samenwerking met kwekerij Hommes uit Eelde en de afdeling Roden van Groei & Bloei. Er zijn weer heel veel verschillende soorten violen (zo'n 40), groot- en kleinbloemige in de prachtigste kleuren. Ook enkele vaste soorten zullen worden aangeboden. Over de verzorging en toepassing en de mooiste combinaties is volop advies beschikbaar. Op de deel zijn thee, koffie en zelfgebakken taart verkrijgbaar. Vioolklanken zorgen voor een romantische en vrolijke omlijsting. Groei & Bloei presenteert zich met fraai voorjaarsbloemwerk, dat ook wordt verkocht. De toegang is gratis. Verdere informatie op www.paardestal.de . De Paardestal is te vinden aan de Hooghaar 1 in Peize (050 5032003).

Auteur

ggeersing