Workshops in NovaStrada

RODEN

Dit voorjaar zijn er bij NovaStrada weer veel leuke dingen te doen. Om te beginnen is er op 21 februari een workshop 'Toepassen van Pure Etherische Olie' met kans op een gratis Aromatoch massage.

In maart is er de vierdaagse cursus 'EHBO met homeopatie' (vier avonden). Voor verlichting bij (buik)griep, verkoudheid, kinderziektes maar ook bij oververmoeidheid, blessures en herstel na een operatie of ingreep. In maart is er een lezing van door Frankema 'Vragen over Vaccinaties', er staan weer biologische kookinstuif avonden gepland en de auteur van de boeken 'Minder moeten meer Flow' en 'Kun je een rups leren vliegen?' Jan Bommerez komt een dagworkshop geven over persoonlijke transformatie. Bovendien worden de yogalessen uitgebreid met onder meer kinderyog (gratis proefles).

Auteur

ggeersing