GPS-wandeling bij IVN Leek-Nietap

LEEK- IVN

Leek-Nietap heeft op zaterdag 20 februari van 14.00 tot 16.00 uur een GPS-wandeling georganiseerd door de omgeving van Leek en Nietap, waar zowel volwassenen als kinderen aan mee kunnen doen. Er wordt gestart bij Informatiecentrum Nienoord en de kosten bedragen 4,50 euro per persoon, inclusief een consumptie.

  Aan de hand van de GPS wordt de uitgezette route in kleine groepjes gewandeld. Deelnemers hoeven niet zelf een GPS-apparaat mee te nemen, deze zijn aanwezig. Ook kennis van GPS is niet nodig, want ieder groepje krijgt een begeleider mee tijdens de wandeling.

Aanmelden

De wandeling brengt de deelnemers op een spannende wijze in direct contact met de mooie omgeving van Leek en Nietap. Op het eind staat er een kop chocolademelk klaar. Voor deze tocht geldt een beperkte deelname van maximaal dertig deelnemers, daarom is aanmelding vooraf een vereiste. Dit kan via wielewaal.leek@gmail.com en is mogelijk tot uiterlijk 17 februari.  

Auteur

Merijn Slagter