'Leren leven in de kracht van Jezus' in Roden

RODEN

Voor het tiende jaar organiseert Stichting Unite in Christ de cursus 'Leren leven in de kracht van Jezus' om gelovigen aan te moedigen en toe te rusten in het daadwerkelijk volgen van Jezus.

Het verlangen is dat gelovigen een verdieping in hun geloof zullen meemaken, de kracht van de Heilige Geest zullen leren kennen, en uiteindelijk steeds meer op Jezus zullen gaan lijken. De cursus is heel praktisch en leert de cursist iedere dag met Jezus te leven. De cursus bestaat uit 12 avonden en wordt om de twee weken gegeven in het Scheepstra Kabinet te Roden. De eerste avond is dinsdagavond 10 januari 2017, aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie en opgave: Jan de Jong, j.dejong@uniteinchrist.nl of Piet Paize paize33@gmail.com

Auteur

ggeersing